Posted on

Vores liv med hunde

Som vi har skrevet om et par gange på siden, så er vi begge to vokset op i stille og rolige landlige omgivelser, hvor vi begge var beriget med at have let adgang til natur og vokset op med en masse forskellige dyr, hvor vi i begge familier også havde hund igennem begge vores opvækst. Vi føler begge at vores opvækst med hunde har beriget begge vores liv.

Når man vokser op med hund har man altid en tro følgesvend og det er også den varme og kærlighed man får fra hunde der gør at vi begge er så passionerede omkring hunde som vi er i dag, hvor vi begge har valgt en dyrlæge-uddannelse og nu at starte vores kennel, ’Klubben’, op.

boostie-2

Da vi flyttede sammen var det naturligt at vi skulle have hunde. Vi var så heldige at kunne adoptere en lille søskendeflok af tre labrador-hvalpe med stamtavle. For mange så lyder det lidt af meget at starte ud med tre hunde fra starten når man lige er flyttet sammen, men vi følte os klar til opgaven og sagde straks ja og det var en dag fyldt med lykke da vi fik hundene hjem.
Det har selvfølgeligt været hårdt til tider at have tre hvalpe rendende rundt som først skulle oplæres og krævede konstant opmærksomhed. Det har dog været en god test for os og også det der har været medmotiverende til at gå i gang med projekt kennel, hvor vi endnu engang skal på prøve med endnu flere hunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *