Posted on

Velkommen til Kennelklubben.dk

Hej alle og velkommen til Kennelklubben.dk. Kennelklubben er en blog startet af os, Cecilie og Thomas. Siden har til formål at beskrive udviklingen af vores kennel og vores privatliv omkring og uden for livet på kennelen. Vi er netop gået i gang med vores livsprojekt hvor vi vil starte vores egen kennel, som vi har valgt at kalde ’Klubben’. Vi har begge en stor forkærlighed for hunde og har hele livet igennem haft hund i hjemmet, både i vores ungdom og dengang vi flyttede sammen. Samtidig er vi begge uddannede dyrlæger og har selv i et delvist omfang har erfaring med at omgås hunde i det professionelle, både på arbejdet og også igennem andre kenneler.

Vi har lige for tiden 3 hunde, men har dog planer om at udvide snarest muligt og få tilføjet flere til flokken når kennelen kommer op og køre. Vi ønsker at skabe en god kennel, hvor alt skal være på det højeste plan uden sidespring, så vi opnår det bedste for os selv med et godt arbejdsmiljø, men selvfølgeligt også for hundene så de kommer til at være under de bedst mulige forhold.

Udover vores kennel vil vi også komme lidt omkring hvad vi ellers laver i vores hverdag af ting vi håber I vil finde interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *