Om vores blog

Hej, vi hedder Cecilie og Thomas og hvis du læser dette, så er du kommet ind på vores blog – kennelklubben.dk. Vi vil her på siden kort forklare hvem vi er, hvad vi laver og hvorfor vi har lavet denne side.

Vi hedder som sagt Cecilie og Thomas og er et par i starten af 30erne. Vi har været uadskillelige i snart 8 år nu siden vi blev gift og deler en masse fælles interesser. Vores store passion er hunde og det er også det som siden her har til formål at uddybe lidt nærmere.

Kort fortalt, så er vi i opstartsfasen med at starte en kennel med navnet ’Klubben’ og det er hele denne proces vi vil beskrive her på siden. Vi er begge vokset op med hunde i vores familier og det var også en hurtig beslutning at få egen hund dengang vi flyttede sammen. Det har senere udviklet sig og vi har nu tre dejlige hunde, alle med stamtavler og hvad der ellers hører til. Det næste skridt på vejen er vi nu i fuld sving. Vi har besluttet os for at starte en kennel og altså gøre livet med hunde med en integreret del af vores liv. Dette kræver selvfølgeligt også en del ting, både tidsmæssigt, personligt og professionelt.

Vi ønsker at skabe et godt miljø for vores egne hunde og de hunde vi fremover komme til at have på vores kommende kennel. Det er et større projekt, men vi nægter også at tage smutveje som kan gå udover kvaliteten af vores kennel og dermed også vores hunde.

Her på bloggen vil I kunne komme til at læsse en masse omhandlende de tanker vi har angående kennelen, hvad der skal til og hvordan kennelen udvikler sig. Hvis I har spørgsmål eller kommentarer hører vi gerne fra jer.