Posted on

Om at starte sit eget

I dag har vi været ude og kigge på hvalpe til vores lille udvidelse af flokken nu hvor vi er ved at starte kennelen op. Det var selvfølgeligt super fedt at kigge på de små fantastiske væsner, men efter en hel dag ude ved forskellige opdrættere kan det godt være lidt trættende og vi føler også lidt at vi er drænet for energi her efter den seneste tid.

Derfor følge vi også at vi trængte til en lille pause, hvor vi dog alligevel var så smarte at få sneget noget relevant i forhold til kennelen ind. Vi var et hurtigt besøg i København hos Cecilies gode veninde, Catrine, som altid har gang i en milliard ting og for noget tid siden startede med at lave en masse forskelligt kreativt, hvilket hun også er god til at skrive om på hendes hjemmeside aohmessen.dk der fungerer som et indsigt i Catrines travle liv.

Turen hos Catrine var ret afslappende og det var godt at komme væk fra det hele. Vi havde dog som nævnt stadigvæk lidt af en agenda for turen og det blev til en god snak om hvordan det er at starte op helt fra bunden hvilket Catrine i den grad har oplevet med hendes blog. Det hun laver og vores kennel er lidt to vidt forskellige ting, men vi fik dog stadigvæk en masse fantastiske råd vi har taget med os og det var også godt at få et andet syn på tingene end det vi selv oplever og tolker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *