Posted on

Hvorfor lige starte en kennel?

Når man skal starte en kennel er der en milliard forskellige ting man skal have styr på og se til. Under hele opstartsfasen er det et mindre mareridt da man først skal have diverse licenser, tilladelser og sidst men ikke mindst forbindelser for at kunne komme i gang. Udover det så skal man være 100% dedikeret til projektet og man skal kunne omgås et større antal hunde hver dag, også selvom det kan blive hårdt til tider.

Men hvorfor vælger vi så at starte en kennel når der er så mange ting der skal til at for at kunne få det til at fungere?

Vores grundlæg for at skabe en kennel er primært vores kærlighed til dyr, og især hunde. Vi er begge opvoksede på landlige omgivelser hvor det at have hund var en integreret del af sin hverdag. Vi har i begge vores familier altid haft hund og er vokset op med hunde. Udover det, så var det blandt andet hver vores kærlighed til landet der gjorde at vi begge vejen til at blive dyrlæge, hvilket også var der vi fandt hinanden, hvor vi første gang mødtes på dyrlægeskolen.

Vi ønsker at skabe en kennel for at kunne tage vores arbejde med hjem og gøre det til en større del af vores liv. Vores uddannelse samt forkærlighed for dyr – og især hunde, har gjort det til et nemmere valg og også gjort det en del mere overskueligt i forhold til de udfordringer der kan være ved at have en kennel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *